mesélünk
Arany Gábor

Az influencerek üzletág ötletgazdája, mentor. A reklámügynökség operatív igazgatójaként a new business-ért és az integrált kampányokért felel – amelyeknek megkerülhetetlen része az influencer marketing. Arany Gábor újságíróként kezdte kommunikációs pályafutását, dolgozott események sajtófelelőseként, majd az ügynökség munkatársaként számtalan márka kampányát tervezte és gondozta - a „Ne sárgulj be” Hepatitis kampánnyal pedig a Betegedukációs Projektek versenyében második helyezést szereztek. Szívügye a fiatalok felkarolása, menedzselése, mentorálasa.

Tervezz velünk kampányt!
@influencerek.hu
Instagram
Tovább!

Hatásgyakorlás a neten címmel közölt cikket a HVG Extra Business magazin, melyben itthoni interenetes megmondóembereket mutatnak be, köztük „fit.love.reka”-t, azaz Székely Rékát, aki az influencerek.hu csapatát erősíti. A magazin a "harc a figyelemért, hogyan fertőzzük meg a világot a termékünkkel?" kérdést járta körül.

„Az online véleményvezérek erejét sokan követőik táborának nagyságával mérik, pedig a lájkok száma nem minden esetben mutatja meg befolyásuk valódi mértékét, a tartalmi értéket” – írja a magazin, majd a cikk szerzője hangsúlyozza, hogy „szubjektív listánk összeállításakor elsősorban azt vettük figyelembe, mennyire hiánypótló és kreatív az adott téma feldolgozása, továbbá milyen értékeket hirdet az influencer”.

A listán Székely Réka olyan influencer nevek mellett szerepel, mint például Viszkok Fruzsi, Balatoni József, Lukoviczki Réka, Palya Bea vagy Bödőcs Tibor.

Réka azt képviseli, ami az influencerek.hu alappillére is: a hitelesség. Vagy ahogyan a magazin fogalmaz fit.love.reka jellemzésekor: „fotói tükrözik a hétköznapiságát, és éppen ezért szerethetők”.

Székely Réka

Réka nap mint nap megmutatja, hogy nem csak tökéletes fitnessmodell testben érezheti jól magát az ember. Kitartó, kemény és következetes munkával el lehet érni bármit - ezt példázza az is, hogy két év alatt eljutott a nulláról a maraton lefutásáig. Ezt pedig bárki meg tudja csinálni - ez az oldalának legfőbb üzenete. Fontos számára az egészséges, kiegyensúlyozott életmód és táplálkozás is, ami mellett elférnek az igazi édességek, a szórakozás, fesztiválok és a barátok is.

Szeretnél Rékáról többet megtudni, vagy termékeddel összekötni? Kattints ide és segítünk.

megosztom