mesélünk
Sass Dániel

Sass Dani karrierje építését a Coca-Cola Magyarországnál kezdte, ahol évekig felelt – többek között - a Student Programért. Több kampányát értékelt a reklámszakma különböző díjakkal. Mindeközben gasztronómiai karrierjét is egyengette. 2017-ben a Viasat3 felkérte az Ide süss! című gasztroreality műsorvezetésére Hajós Andrással. December óta az Armadillo csapatát erősíti, ahol az átfogó social kampányoktól a márkanagykövetek felkéréséig, az ötlettől a megvalósításig számíthatnak szakmai tapasztalatára a hozzá forduló ügyfelek.

Tervezz velünk kampányt!
@influencerek.hu
Instagram
Tovább!

Az ügyfél a Konyhakiállítás kapcsán keresett meg minket azzal a céllal, hogy a márka legfontosabb üzeneteit juttassuk el a célcsoporthoz és tegyük meg ezt ízlésesen. Elsődleges szempont volt a márkaismertség növelése és a lojalitás építése.

Egy olyan személyt keresett az influencerek.hu menedzsmentje, aki otthonosan mozog a konyhában, és ezt lehetőleg sokan látják, látták is: Zsófi a Konyhafőnök című műsorban nézők százezrei előtt is bizonyította.

Anyasága miatt újra kellett terveznie az időbeosztását, amit kiválóan meg is tett, példát mutatva ezzel sokaknak.  Szabó Zsófi egy olyan sokoldalú háziasszony, aki megállja a helyét a háztartásban, miközben karrierjét is szépen építi. Tudatos influencer.

Eseménymarketing influencerrel

Az volt a kérésünk felé, hogy engedje be követőit egy kicsit a mindennapjaiba és mutassa meg, hogy milyen tökéletes háziasszony, akinek ugyan sok ideje nincs, mégis minden pillanatot ural a konyhában.

 

Célunk volt, hogy a digitális tartalomgyártás mellett Zsófi személyesen is megjelenjen a kiállításon, ahol végre találkozhatnak vele azok a rajongók, akik eddig csak a közösségi felületeken kérhettek tőle tanácsot. Zsófival a Candy háziasszonyaként a Konyhakiállításon bárki találkozhat, szívesen beszélget majd a háztartásban való helytállásról, a megfelelő időbeosztásról, vagy amiről csak akartok.

Ha kedvet kaptál egy influencer kampányhoz, kattints ide, keresd csapatunkat, lépj velünk kapcsolatba.

megosztom