mesélünk
Hardy Réka

Hardy Réka a Budapesti Corvinus Egyetem Kommunikáció és Médiatudomány szakán végezett, szervezeti kommunikáció szakirányon. 2015-tól kezdődően saját brandépítésbe kezdett, emiatt az influencer marketing már 4 éve jelen van az életében. Napi szinten social média tartalomgyártással foglalkozik, emellett folyamatosan nyomon követi a közösségi média trendeket.

Utazás Szépség Sport FMCG Autó Állat
Tervezz velünk kampányt!
@influencerek.hu
Instagram
Tovább!

Te is szeretnéd a legjobb pillanataidat megosztani az utazásod alatt, de nincs kéznél egy jó fotós? Nincs több homályos, elmosódott kép az Instagram boyfriendnek köszönhetően.

Utazásaink során igyekszünk megörökíteni a legjobb pillanatainkat, visszanézni őket és nem utolsó sorban megosztani az Instagrammon. A mondás is úgy tartja: egy kép többet ér ezer szónál.

Ha nincs barátod akit noszogathatnál, hogy fotózzon le, akkor lehetőséged nyílik pár órára bérelni egyet.
 
 
 
 
Forrás: GQ
 
 

Az Instagram boyfriend nem fog visszafeleselni, hogy nem akar rólad képet készíteni, mert túl meleg van, sörözni akar és még a cipő is töri a lábát. Ugye ismerős a szituáció?

A Roma Expereince utazási iroda oldalán 3 órára bárki igénybe veheti a szolgáltatást és garantáltan profi képek készülnek majd róla.
Nincs más dolgod, mint a kiválasztott utazási élményhez hozzáadni az "Insta Boyfriend service" opciót és persze pózolni a kiválasztott Insta Boynak. 

 
 
forrás: babe.net
 
Forrás:Babe
megosztom