Bányai Sári

Bányai Sára 23 éves, korábban modellkedett és táncolt, így a szépségipar valamint a sport világa is közel áll hozzá. Jelenleg kozmetikus-sminkesként dolgozik Debrecenben. Egy tündéri 14 hónapos kislány édesanyja. Imád enni és utazni, nagy szenvedélye még az olvasás, a sebesség és a sminkelés. Szereti a kihívásokat és nyitott az újdonságokra.

Kampánytervezés
Székely Réka

Réka nap mint nap megmutatja, hogy nem csak tökéletes fitnessmodell testben érezheti jól magát az ember. Kitartó, kemény és következetes munkával el lehet érni bármit - ezt példázza az is, hogy két év alatt eljutott a nulláról a maraton lefutásáig. Ezt pedig bárki meg tudja csinálni - ez az oldalának legfőbb üzenete. Fontos számára az egészséges, kiegyensúlyozott életmód és táplálkozás is, ami mellett elférnek az igazi édességek, a szórakozás, fesztiválok és a barátok is.

Kampánytervezés
DJ Marchello

Marci 2011 óta a Budapesti éjszakai élet meghatározó egyénisége, több clubban és bárban rezidens szerepet tölt be. Közösségi felületein szívesen ad betekintést zenei munkásságába, de gyakran láthatjuk sportolás közben is.

Kampánytervezés
Pulay Szilvi

Sportszervező,  fitnesz-és személyi edző, nagyszínpados prezenter.  Rendszeres sportolás és egészséges táplálkozás nélkül el sem tudja képzelni az életét.  Szeret egyedül is sportolni, ezért a munkája mellett rendszeresen fut, jógázik.  Ám a legnagyobb energiát szerinte a közösségi edzések tudják adni! Imádja a munkáját, de fontos számára az egyensúly, így mindig talál időt családjára és barátaira.

Kampánytervezés
Husz Orsi

Husz Orsi 24 éves lifestyle és gasztro blogger/vlogger. Főként szépségápolás és divat témában gyárt tartalmakat. Budapesten él, de amikor csak teheti, belföldi utazásokkal tölti az idejét, ahol főként a kulináris élvezeteket keresi. A hétköznapokon a hobbijának él: social media marketinggel foglalkozik, emellett pedig a jogi egyetem padjait koptatja. Imád vezetni és autókat tesztelni - ezen, és a hasán kívül már csak házi kedvenceit szereti jobban.

Kampánytervezés
Rekop György

Gyuri igazi nagydumás. 10 éve foglalkozik a stand up comedy-vel, 9 éve tagja a Showder Klub című Stand Up műsornak. Írt egy könyvet, ami aranykönyv lett, és a Stand up mellett vloggerkedik is egy sport-tematikus csatornán.

Kampánytervezés
Gökler Kriszti

Kriszti egy 23 éves életmód blogger és vlogger, akit elsősorban egészséges ételekkel és edzéssel, sportolással kapcsolatos posztjairól ismernek követői. Saját hétköznapi életén keresztül próbál motivációt nyújtani másoknak. Nagyon szeret utazni, új helyeket felfedezni, új éttermeket kipróbálni.

Kampánytervezés
Józsa Eszter

Eszti egy 21 éves, pozitív, maximalista lány aki  5éve próbálgatja szárnyait a modell- és reklámiparban. Fontos számára az egészséges életmód és a sport, de mindezek mellett imád jókat enni. Sok időt tölt a konyhában, szeret főzni. Imád utazni, új emberekkel megismerkedni, nyitott a világra.

Kampánytervezés
G. Zsigmond Orsi

Orsi egy 22 éves gasztroőrült csaj, aki ugyanannyira szeret enni, mint sportolni. Talán enni - és kajákról beszélni - egy kicsit jobban, de mivel igyekszik mindenben az egyensúlyt megtalálni, így fontosnak tartja, hogy mindkét dolog jelen legyen az életében. Szeret új dolgokat kipróbálni és lelkesen kommunikálni arról, amiben örömét leli

Kampánytervezés
Horváth Henrik

Henrik, budapesti artista művész, bártender és sportanimátor. Kezdő világutazó, aki nem retten meg az új kihívásoktól és új kultúrák megismerésétől, bejárta Angliát és számos másik országban hagyta már lábnyomát. Szerepelt artistaként a Fővárosi Nagycirkusz porondján, Franciaországban, Angliában, Ukrajnában és Qatarban is. Imádja a sportokat és ha lehetősége teszi, minden alkalmat megragad hogy valami új műfajban próbálja ki magát.

Kampánytervezés
Pásztor Cintia

 

Cintia egy tökéletességre törekvő, optimista lány. Szeret kitűnni a tömegből, új dolgokat kipróbálni és mindezt megosztani ismerőseivel/követőivel. Rendszeres sportolás mellett, imád egzotikus ételeket kipróbálni és rengeteg időt tölt a konyhában.

Gyengéi a sminkek és az autók.

Kampánytervezés
Székely Richárd

2017 végén kezdte el videóit készíteni, melynek tematikája egy itthon azelőtt nem használt formátumban dolgozza fel hazai ismert személyek mindennapjait. Legújabb “BEZÁRVA” sorozatában egy teljes éjszakát tölt egy általa kiválasztott helyszínen. Szeret utazni, edzeni.

Kampánytervezés
Romics Bea

Anyaként fontosnak tartja, hogy változatos, könnyen elkészíthető, mégis ízletes, és egészséges ételek kerüljenek a család asztalára. Szeret kísérletezni a különleges, meghökkentő ízpárosokkal, vagy új köntösbe bújtatni a megszokott fogásokat. Szerinte a főzés egy nagyon kreatív tevékenység, és igazi kikapcsolódás. A blog, három évvel ezelőtti indulása óta a fotózás is igazi szenvedélye lett, nagy hangsúlyt fektet az elkészült ételek tálalására és megörökítésére.

Kampánytervezés
Lövei Tamás

Tamás egy 24 éves nyíregyházi srác, aki jelenleg cirkuszi artistaként járja a világot. Az elmúlt három évben több mint 200 városban élt és ennek a változatosságnak köszönhetően beleszeretett az utazásba. Artistaként rengeteg ambíció hajtja, legyen szó izgalmas dolgokról, nagy kihívásokról, kalandos utazásokról, vagy épp a hétköznapi ember számára lehetetlennek tűnő feladatok végrehajtásáról.

Kampánytervezés
Zelenij Linda

Újságíró, személyi- és spinning edző, kerékpáros. 2016-ban az olimpai kvótafutó mountainbike válogatott tagja volt. Edzőként célja, hogy segítsen megtalálni az örömöt a sportban, hogy ne büntetésként éljék meg az emberek a mozgást. Egy vidám, optimista lány, aki mindig őszinte, kicsit bolond, imád sokat enni, jókat főzni és a sportos életmód ellenére sosem mond le a sminkről és a csajos dolgokról.

Kampánytervezés
Segíthetünk?
Influencerek közül azt ajánljuk, aki a márkához, iparághoz illeszkedik, véleményvezérként arról hitelesen tud kommunikálni.

Kapcsolatfelvétel
te
+ még
  • Pontos célzás, nagy elérés
  • Szponzoráció, hiteles tartalomgyártás
  • Eseménymarketing, rendezvényszponzoráció
  • Kidolgozzuk az együttműködés alapjait és kereteit
  • Segítjük a márka és az influencer együttműködését
  • Folyamatosan monitorozzuk az együttműködést és annak eredményét
  • Saját nevelésű és menedzsmentirodákhoz tartozó influencerekkel is dolgozunk, kapcsolatainkkal mindenkit elérünk
  • Influencer-együttműködés mellett - full service ügynökségként - kreatív kampányt is tervezünk, teljeskörű megoldást kínálva
yes

Tervezz
velünk
kampányt!


Márka *

Márkaüzenet *

Célcsoport *

Kiválasztott influencer? *

Név *

Telefonszám *

E-mail *

Az adataim megadásával elfogadom az adatkezelési tájékoztatót