mesélünk
Sass Dániel

Sass Dani karrierje építését a Coca-Cola Magyarországnál kezdte, ahol évekig felelt – többek között - a Student Programért. Több kampányát értékelt a reklámszakma különböző díjakkal. Mindeközben gasztronómiai karrierjét is egyengette. 2017-ben a Viasat3 felkérte az Ide süss! című gasztroreality műsorvezetésére Hajós Andrással. December óta az Armadillo csapatát erősíti, ahol az átfogó social kampányoktól a márkanagykövetek felkéréséig, az ötlettől a megvalósításig számíthatnak szakmai tapasztalatára a hozzá forduló ügyfelek.

Tervezz velünk kampányt!
@influencerek.hu
Instagram
Tovább!

Ügyfelünk dédelgetett vágya volt, hogy a klasszikus marketingeszközökön túl, valamilyen különleges csatornán keresztül érjük el az autó iránt érdeklődő fogyasztókat. Ekkor jött az ölet, hogy influencert vonjunk be a kampányba. Influencer kampány egy olasz-autó fanatikussal.

Olyan közönséget akartunk megszólítani, amelynek életkora legalább nagykorú, de inkább a 20+ korosztályt céloztuk. Azontúl, hogy a címben spoilerezett videós rajongótábora megfelelt ennek a kritériumnak, nagy segítség volt a kiválasztásban, hogy tudtuk, Csaba őrületesen nagy olasz-autó fanatikus. És hát mi lehet annál nagyszerűbb, mint amikor nem „kötelező” jelleggel állsz hozzá egy projekthez, hanem élvezed is minden pillanatát. Borzasztó kíváncsiak vagyunk, hogyan fog sikerülni, vártuk már ezt a pillanatot és izgatottan tekintünk 3 részes közös sorozatunk elé, nem mással, mint Magyarósi Csabával. Íme a beharangozó videó.

Csaba médiakarrierjét az Index-nél kezdte újságíróként, gazdasági majd a tudományos rovatban tevékenykedett. Megalapította az Appleblogot, valamint az Egy nap a városban és az Én menő lakásom blogok is az ő nevéhez fűződnek, egyszersmind az I love Balaton főszerkesztője, továbbá az Attraktor és Xtractor című dokumentumsorozatok társalkotója, szerkesztője és műsorvezetője. Ha ez nem lenne elég, napi vlogjának köszönhetően, szép csendben Magyarország egyik legnépszerűbb influencere lett, jelenleg 195 ezer YouTube feliratkozóval. Vele terveztük, készítettük ezt a most induló influencer kampányt. Tartsatok vele, és az influencerek.hu-val.

megosztom