mesélünk
Arany Gábor

Az influencerek üzletág ötletgazdája, mentor. A reklámügynökség operatív igazgatójaként a new business-ért és az integrált kampányokért felel – amelyeknek megkerülhetetlen része az influencer marketing. Arany Gábor újságíróként kezdte kommunikációs pályafutását, dolgozott események sajtófelelőseként, majd az ügynökség munkatársaként számtalan márka kampányát tervezte és gondozta - a „Ne sárgulj be” Hepatitis kampánnyal pedig a Betegedukációs Projektek versenyében második helyezést szereztek. Szívügye a fiatalok felkarolása, menedzselése, mentorálasa.

Tervezz velünk kampányt!
@influencerek.hu
Instagram
Tovább!

Szeptember 19-én rendezték az I. Influencer Fesztivált – többek között az Armadillo reklámügynökség és az influencerek.hu támogatásával. A teltházas szakmai konferencián munkatársunk, valamint influencer csapatunkból egy véleményvezérünk is az előadók között szerepelt.

Offline az online

Az influencerek és a szakma megmutatta: online élettérből és lájkok bűvöletéből pillanat alatt át lehet állni offline üzemmódba, élő kommunikációra, és a tetszik kinyilvánítása is működik még a tenyerek összeütésével, azaz tapssal. És ez fontos, mert az online világban élő emberek megmutatták: van élet a digitális világ mellett is.

Az első Influencer Festival teltházzal indult, a több mint 100 influencerre és előadóra közel 600-an voltak kíváncsiak. A későn jövők állva maradtak, egy-egy szabadon maradt ülőhelyért komoly székfoglaló indult. Akinek nem volt szerencséje, maradt a falnak támaszkodás, az ajtóban állás.

Influencer Festival - támogatók között az Armadillo és az influencerek.hu is

Armadillo és az influencerek

A 360 fokos megoldásokat nyújtó Armadillo reklámügynökség influencer divízióját (influencerek.hu) Arany Gábor, operatív vezető képviselte egy félórás előadással, valamint kerekasztal-beszélgetésekkel.

Influencer Festival - kerekasztalbeszélgetés Arany Gábor, operatív igazgatóval

Az influencerek.hu csapatából több influencer is jelen volt a szakma fesztiválján. Influencereink közül Rekop Gyuri a „Férfi vs női influencerek” kerekasztal-beszélgetésére kapott meghívást. Frappáns véleményével, odamondásaival hamar a beszélgetés hangulatfelelőse lett.

Influencer Festival - Rekop Gyuri, influencerek.hu

A véleményvezérek csúcstalálkozóját jövőre is megrendezik.

megosztom