mesélünk
Arany Gábor

Az influencerek üzletág ötletgazdája, mentor. A reklámügynökség operatív igazgatójaként a new business-ért és az integrált kampányokért felel – amelyeknek megkerülhetetlen része az influencer marketing. Arany Gábor újságíróként kezdte kommunikációs pályafutását, dolgozott események sajtófelelőseként, majd az ügynökség munkatársaként számtalan márka kampányát tervezte és gondozta - a „Ne sárgulj be” Hepatitis kampánnyal pedig a Betegedukációs Projektek versenyében második helyezést szereztek. Szívügye a fiatalok felkarolása, menedzselése, mentorálasa.

Tervezz velünk kampányt!
@influencerek.hu
Instagram
Tovább!

Fél év háttérmunkát követően elindítottuk influencer ügynökségünket, valamint ezzel együtt influencer mentorprogramunkat, az influencerek.hu-t. Fiatal influencereket nevelünk, menedzselünk; egyszóval saját influencer csapatot építünk.

Egyre népszerűbb az influencer marketing, egyre több a véleményvezér. De egyre több a kihívás is, ha valaki nem csak népszerű, de sikeres és hiteles is szeretne lenni.

Az elmúlt egy-két reklámügynökségi évünk a tapasztalatgyűjtés időszaka volt. Figyeltünk, elemeztünk, sokat tanultunk. Láttuk, hogyan érdemes, és hogyan nem érdemes influencerkedni.

Az influencer tartalmat gyárt, egyfajta médiafelületté vált. De ez kevés a sikerhez. Saját márkát kell építeni, tárgyalni kell, kampányt kell tervezni, kreatív ötletekkel előállni, képeket szerkeszteni, olykor vágni, és akkor a szerződéskötésről még nem is beszéltünk. Ha ezt valaki egymaga szeretné csinálni, akkor pont arra nem jut ideje, amit leginkább szeretne: a hiteles tartalomgyártásra.

influencerek.hu
És ekkor itt jövünk mi a képbe, az influencerek.hu. Influencereinknek semmi más dolga nincs, mint tartalmat gyártani. A brandjükről, tárgyalásokról, szerződésekről, minden egyébről gondoskodunk mi.

Foglalkozzon mindenki azzal, amihez a legjobban ért, és ami a hobbija. És ha ezért még pénzt is kap, az több mint jó! Mi, az influencerek.hu menedzsmentje élvezzük, amit csinálunk. Az influencereink is. Ha pedig egy márka képviselője vagy, akkor segítünk, hogy Te is az élet napos oldalán érezd magad, és ne az influencer-kampányod apró-cseprő ügyeivel foglalkozz. Megoldjuk. Ezért vagyunk! 

megosztom