mesélünk
Arany Gábor

Az influencerek üzletág ötletgazdája, mentor. A reklámügynökség operatív igazgatójaként a new business-ért és az integrált kampányokért felel – amelyeknek megkerülhetetlen része az influencer marketing. Arany Gábor újságíróként kezdte kommunikációs pályafutását, dolgozott események sajtófelelőseként, majd az ügynökség munkatársaként számtalan márka kampányát tervezte és gondozta - a „Ne sárgulj be” Hepatitis kampánnyal pedig a Betegedukációs Projektek versenyében második helyezést szereztek. Szívügye a fiatalok felkarolása, menedzselése, mentorálasa.

Tervezz velünk kampányt!
@influencerek.hu
Instagram
Tovább!

Egyre többen figyelnek fel az influencerek.hu fiatal influencerére, Székely Ricsire. Okkal. Óriási népszerűségnek örvend a Bezárva sorozata, de sokan kedvelik ismert embereket faggató videóit is. Legutóbb Dárdai Pállal és Marsalkó Dáviddal szervezett találkozót az infleuencerek.hu Ricsinek, miközben elindult az #élményekatáskádban kampánya is.

#élményekatáskádban Székely Richárddal

Ricsi 2017 végén kezdte el videóit készíteni, melynek tematikája egy itthon nem használt formátumban dolgozza fel hazai ismert személyek mindennapjait. Legújabb “BEZÁRVA” sorozatában pedig egy teljes éjszakát tölt el egy általa kiválasztott helyszínen – videóit száz-, kétszáz- és háromszázezer feletti megtekintés jellemzi, érdeklődési, megtekintési görbéje meredeken emelkedik felfelé.

Ricsi szereti a táskákat, szeret utazni, valamint a forgatásaihoz is állandó „kellék” a táska; valamibe pakolni kell azt a sok cuccot, ami a videókészítéshez szükséges. A budmil #élményekatáskádban kampány tervezésénél egyértelmű volt, hogy Ricsi az egyik leghitelesebb személy, és a márka célcsoportja is jól elérhető Ricsin keresztül. 

Riport Marsalkó Dáviddal

Ricsi ismert embereket, celebek is szeret faggatni. Az Armadillo Jeepnek készített Compassador kampányának köszönhetően az influencerek.hu Ricsit összehozta Marsalkó Dáviddal (Halott Pénz), így Ricsi legújabb #pont50 sorozatában a Halott Pénz énekesével is beszélgethetett.

Riport Dárdai Pállal

Az influencerek.hu nemrégiben az edzokligaja.hu-nak készített influencer bevonásával reklámot (erről hamarosan bővebben is), Ricsi a forgatás szünetében kapta el Dárdai Pált és beszélgetett vele.

 Ricsi instagram oldala itt érhető el, youtube oldala pedig ide kattintva tekinthető meg.

 

megosztom