mesélünk
Arany Gábor

Az influencerek üzletág ötletgazdája, mentor. A reklámügynökség operatív igazgatójaként a new business-ért és az integrált kampányokért felel – amelyeknek megkerülhetetlen része az influencer marketing. Arany Gábor újságíróként kezdte kommunikációs pályafutását, dolgozott események sajtófelelőseként, majd az ügynökség munkatársaként számtalan márka kampányát tervezte és gondozta - a „Ne sárgulj be” Hepatitis kampánnyal pedig a Betegedukációs Projektek versenyében második helyezést szereztek. Szívügye a fiatalok felkarolása, menedzselése, mentorálasa.

Tervezz velünk kampányt!
@influencerek.hu
Instagram
Tovább!

Olaszos lazaság: csavaros kedvesség és mikuláscsomag a Fiat 500-asokra, miközben kiderül, hogy a Mikulás – és Rákóczi Feri – is Alfával jár. Kedves ünnepi minikampány az Armadilló reklámügynökség influencerek üzletágától, az influencerek.hu-tól.

Az FCA (Fiat Chrysler Automobiles Central & Eastern Europe) két márkája számára készített ünnepi kampányokat az Armadillo. Az Alfa Romeo és Fiat aktivitásokban Rákóczi Feri rádiós műsorvezető és Viszkok Fruzsi influencer, videobloggert is részt vett.
 
Az Alfa Romeo Facebook-rajongóinak kedveskedve három szerencsést megautóztatott Rákóczi Feri alfás Mikulással, az Alfa Romeo márkanagykövetével. A rajongók elhivatottságát bizonyítja, hogy kevesebb mint 20 óra alatt, csaknem 250 „jelentkezés” érkezett a villámjáték bejegyzése alá. A három budapesti helyszínen létrejött találkozóról a nyertesek élményekkel telítődve, boldogan távoztak.  A műsorvezető jelenléte, valamint a felmatricázott piros Alfa Romeo Stelvio vonzotta a kíváncsi járókelő szemeket is, akiket Feri, a márka tiszteletbeli Mikulása ajándékozott meg apró figyelmességekkel. A kampányról készült videót itt tekintheted meg:
 
 
 
Nem múlt el az idei Mikulás találó tevékenység nélkül a Fiat háza táján sem. Az olasz márka ikonikus 500-as modelljének tulajdonosait igyekeztek megszólítani egy csavaros kedvességgel. A koncepció szerint a főváros egyes pontjain a parkolási bírságokra kísértetiesen hasonlító, piros „mikulás zacskó” került megannyi lakossági autó szélvédőjére, mely természetesen nem büntetést, hanem ajándékot rejtett.
 
A tulajdonosok – első felindulásukat követően - megkönnyebbülve konstatálták, hogy pénzbírság helyett, igazi csajos dolgokat tartalmazó Fiat csomag lakozik ablaktörlőjük alatt. A márka influencert is megviccelt: Viszkok Fruzsi is az „áldozatok” között szerepelt, aki június óta Fiat 500-as márkanagykövetként rója az utakat. A népszerű videós gyerekkori álma valósult meg a kisautó használatával, a rossz helyen parkolás pedig csak rémálmaiban jött elő, mely megszólalásából is kiderül. A Viszkok Fruzsi jókívánságait is tartalmazó, ál-bírság videó itt tekinthető meg:
 
 
 
 
Alkotók listája
Megbízói: FCA
Marketingvezető: Krupp Tünde
Reklámügynökség: Armadillo / Influencerek.hu
Kreatív koncepció: Sass Dániel, Szabó Bence
Projektmenedzser: Kolda Máté, Szabó Bence
Produkció: Horizont Records
megosztom