mesélünk
@influencerek.hu
Instagram
Tovább!

Adam Mosseri, az Instagram „atyja” még májusban jelentette be, hogy elkezdenek olyan újításokkal kísérletezni, melynek eredményeként a közösségi felület kevésbé stresszes környezetté válik.

Több 100 millió felhasználó érintett a legújabb Facebook botrányban, ahol kiderült, hogy egyes felhasználók jelszavait 2012 óta world fájlkoban tárolták.

2016-ban a GVH Kasza Tibor közösségi média felületén indított vizsgálatot, a Magyar Telekom termékeit népszerűsítő tartalmai miatt. A vizsgálat kötelezettségvállalás elfogadásával zárult, ám a jövőben nem számíthatunk feltétlen erre a végkimenetelre – tette hozzá a GVH.

Hoztunk nektek 5 tippet, hogy sikeresebbek legyetek az Instagramon.

#newfilters

2019. március 21. Hardy Réka Hardy Réka

Új futurisztikus filterek hódítanak az Instagamon. Te kipróbáltad már őket?

#Trashtag

2019. március 20. Hardy Réka Hardy Réka

Egy új kihívás, aminek értelme is van. Az instagramon egy új #challenge hódít, aminek a lényege: SZEDJ SZEMETET!

Erre is választ kaphatsz az aktivitásmérő funkciónak köszönhetően. Grafikonon szemléltetik velünk az Instagrammon töltött óráink számát, ami tanulságos lehet számunkra.

Téged is zavarnak a kijelződön lévő harsány színek esténként? Ha igen, van egy jó hírünk számodra!

Te is szeretnéd a legjobb pillanataidat megosztani az utazásod alatt, de nincs kéznél egy jó fotós? Nincs több homályos, elmosódott kép az Instagram boyfriendnek köszönhetően.

A Year of Colour egy webes alkalmazás, ami átfésüli az Instagram profilod összes képét és segítségével most választ kaphatsz rá, mely színek a legdominánsabbak a profilodon.

2 nap, 200 előadó, 16 vitaindító inspirációs tematika jellemezte az idei Evolution 2019 konferenciát. A közel 1500 fős eseményen azonnal használható tudást és inspirációt kaphattunk a 2019-es piaci trendekkel kapcsolatban, ahol Sass Dani, kreatív igazgatónk is színpadra lépett.

Fekete szerda. Ma reggel arra ébredhettek a közösségi média szerelmesei, hogy az Instagramon szemmel láthatóan megcsappant a követők száma. Ugyan hivatalos állásfoglalás még nem érkezett (cikkünket folyamatosan frissítjük) de vélhetően most következett be a novemberben beígért tisztogatás, ahol az inaktív usereket, botokat törölte a rendszer. Nem új dolog ez, hiszen már januárban láthattunk példát erre, viszont ilyen mértékben még nem volt tapasztalható.

Két legyet egy csapásra: ha magad is influencer vagy, de nem éred be ennyivel, mert érdekel a reklám, a kommunikáció és a marketing is, akkor ez most a te contented. Te pedig a mi emberünk vagy.

Olaszos lazaság: csavaros kedvesség és mikuláscsomag a Fiat 500-asokra, miközben kiderül, hogy a Mikulás – és Rákóczi Feri – is Alfával jár. Kedves ünnepi minikampány az Armadilló reklámügynökség influencerek üzletágától, az influencerek.hu-tól.

Szeptember 19-én rendezték az I. Influencer Fesztivált – többek között az Armadillo reklámügynökség és az influencerek.hu támogatásával. A teltházas szakmai konferencián munkatársunk, valamint influencer csapatunkból egy véleményvezérünk is az előadók között szerepelt.

Tudni kell nemet mondani címmel közölt cikket az Armadillo influencer programjáról a Kreatív magazin. Az interjúban többek között arra keresték a választ, hogy "az influencer marketing szent grál e", vagy hogy "lehet egyáltalán ma még úgy használni az influencereket, hogy ne legyen kiüresedett tucatmegoldás"?

Egyre többen figyelnek fel az influencerek.hu fiatal influencerére, Székely Ricsire. Okkal. Óriási népszerűségnek örvend a Bezárva sorozata, de sokan kedvelik ismert embereket faggató videóit is. Legutóbb Dárdai Pállal és Marsalkó Dáviddal szervezett találkozót az infleuencerek.hu Ricsinek, miközben elindult az #élményekatáskádban kampánya is.

A szójátékkal fűszerezett – Compassador - ambassador kampányt tervezett az Armadillo Kreatív Ügynökség influencer üzletága. Az autós-influenceres kampányt a minőségi tartalomra építette az ügynökség. Olyan magyar sikertörténeteket kerestek, amelyek példaként szolgálhatnak mindenki számára. Példakép lehet fotós, színész, szakács, humorista, sportoló, vagy akár zenész. A tehetség ugyanis olyan adottság, amely kizárólag rengeteg szorgalom, és akarat árán teljesedhet ki igazán.

Hatásgyakorlás a neten címmel közölt cikket a HVG Extra Business magazin, melyben itthoni interenetes megmondóembereket mutatnak be, köztük „fit.love.reka”-t, azaz Székely Rékát, aki az influencerek.hu csapatát erősíti. A magazin a "harc a figyelemért, hogyan fertőzzük meg a világot a termékünkkel?" kérdést járta körül.

Az ügyfél a Konyhakiállítás kapcsán keresett meg minket azzal a céllal, hogy a márka legfontosabb üzeneteit juttassuk el a célcsoporthoz és tegyük meg ezt ízlésesen. Elsődleges szempont volt a márkaismertség növelése és a lojalitás építése.

Ügyfelünk dédelgetett vágya volt, hogy a klasszikus marketingeszközökön túl, valamilyen különleges csatornán keresztül érjük el az autó iránt érdeklődő fogyasztókat. Ekkor jött az ölet, hogy influencert vonjunk be a kampányba. Influencer kampány egy olasz-autó fanatikussal.

Kis közösségünkben mindenki imádta. Kedvelték, mert kedves volt, szerették, mert óriási szíve volt. És ami talán a legfontosabb: úgy fonta a szavakat, mint Kodály Zoltán a hangjegyeket.

Fél év háttérmunkát követően elindítottuk influencer ügynökségünket, valamint ezzel együtt influencer mentorprogramunkat, az influencerek.hu-t. Fiatal influencereket nevelünk, menedzselünk; egyszóval saját influencer csapatot építünk.