mesélünk
@influencerek.hu
Instagram
Tovább!

Szeptember 19-én rendezték az I. Influencer Fesztivált – többek között az Armadillo reklámügynökség és az influencerek.hu támogatásával. A teltházas szakmai konferencián munkatársunk, valamint influencer csapatunkból egy véleményvezérünk is az előadók között szerepelt.

Tudni kell nemet mondani címmel közölt cikket az Armadillo influencer programjáról a Kreatív magazin. Az interjúban többek között arra keresték a választ, hogy "az influencer marketing szent grál e", vagy hogy "lehet egyáltalán ma még úgy használni az influencereket, hogy ne legyen kiüresedett tucatmegoldás"?

Egyre többen figyelnek fel az influencerek.hu fiatal influencerére, Székely Ricsire. Okkal. Óriási népszerűségnek örvend a Bezárva sorozata, de sokan kedvelik ismert embereket faggató videóit is. Legutóbb Dárdai Pállal és Marsalkó Dáviddal szervezett találkozót az infleuencerek.hu Ricsinek, miközben elindult az #élményekatáskádban kampánya is.

A szójátékkal fűszerezett – Compassador - ambassador kampányt tervezett az Armadillo Kreatív Ügynökség influencer üzletága. Az autós-influenceres kampányt a minőségi tartalomra építette az ügynökség. Olyan magyar sikertörténeteket kerestek, amelyek példaként szolgálhatnak mindenki számára. Példakép lehet fotós, színész, szakács, humorista, sportoló, vagy akár zenész. A tehetség ugyanis olyan adottság, amely kizárólag rengeteg szorgalom, és akarat árán teljesedhet ki igazán.

Hatásgyakorlás a neten címmel közölt cikket a HVG Extra Business magazin, melyben itthoni interenetes megmondóembereket mutatnak be, köztük „fit.love.reka”-t, azaz Székely Rékát, aki az influencerek.hu csapatát erősíti. A magazin a "harc a figyelemért, hogyan fertőzzük meg a világot a termékünkkel?" kérdést járta körül.

Az ügyfél a Konyhakiállítás kapcsán keresett meg minket azzal a céllal, hogy a márka legfontosabb üzeneteit juttassuk el a célcsoporthoz és tegyük meg ezt ízlésesen. Elsődleges szempont volt a márkaismertség növelése és a lojalitás építése.

Ügyfelünk dédelgetett vágya volt, hogy a klasszikus marketingeszközökön túl, valamilyen különleges csatornán keresztül érjük el az autó iránt érdeklődő fogyasztókat. Ekkor jött az ölet, hogy influencert vonjunk be a kampányba. Influencer kampány egy olasz-autó fanatikussal.

Kis közösségünkben mindenki imádta. Kedvelték, mert kedves volt, szerették, mert óriási szíve volt. És ami talán a legfontosabb: úgy fonta a szavakat, mint Kodály Zoltán a hangjegyeket.

Fél év háttérmunkát követően elindítottuk influencer ügynökségünket, valamint ezzel együtt influencer mentorprogramunkat, az influencerek.hu-t. Fiatal influencereket nevelünk, menedzselünk; egyszóval saját influencer csapatot építünk.