mesélünk
@influencerek.hu
Instagram
Tovább!

Egyre többen figyelnek fel az influencerek.hu fiatal influencerére, Székely Ricsire. Okkal. Óriási népszerűségnek örvend a Bezárva sorozata, de sokan kedvelik ismert embereket faggató videóit is. Legutóbb Dárdai Pállal és Marsalkó Dáviddal szervezett találkozót az infleuencerek.hu Ricsinek, miközben elindult az #élményekatáskádban kampánya is.

A szójátékkal fűszerezett – Compassador - ambassador kampányt tervezett az Armadillo Kreatív Ügynökség influencer üzletága. Az autós-influenceres kampányt a minőségi tartalomra építette az ügynökség. Olyan magyar sikertörténeteket kerestek, amelyek példaként szolgálhatnak mindenki számára. Példakép lehet fotós, színész, szakács, humorista, sportoló, vagy akár zenész. A tehetség ugyanis olyan adottság, amely kizárólag rengeteg szorgalom, és akarat árán teljesedhet ki igazán.

Hatásgyakorlás a neten címmel közölt cikket a HVG Extra Business magazin, melyben itthoni interenetes megmondóembereket mutatnak be, köztük „fit.love.reka”-t, azaz Székely Rékát, aki az influencerek.hu csapatát erősíti. A magazin a "harc a figyelemért, hogyan fertőzzük meg a világot a termékünkkel?" kérdést járta körül.

Az ügyfél a Konyhakiállítás kapcsán keresett meg minket azzal a céllal, hogy a márka legfontosabb üzeneteit juttassuk el a célcsoporthoz és tegyük meg ezt ízlésesen. Elsődleges szempont volt a márkaismertség növelése és a lojalitás építése.

Ügyfelünk dédelgetett vágya volt, hogy a klasszikus marketingeszközökön túl, valamilyen különleges csatornán keresztül érjük el az autó iránt érdeklődő fogyasztókat. Ekkor jött az ölet, hogy influencert vonjunk be a kampányba. Influencer kampány egy olasz-autó fanatikussal.

Kis közösségünkben mindenki imádta. Kedvelték, mert kedves volt, szerették, mert óriási szíve volt. És ami talán a legfontosabb: úgy fonta a szavakat, mint Kodály Zoltán a hangjegyeket.

Fél év háttérmunkát követően elindítottuk influencer ügynökségünket, valamint ezzel együtt influencer mentorprogramunkat, az influencerek.hu-t. Fiatal influencereket nevelünk, menedzselünk; egyszóval saját influencer csapatot építünk.